Back to top

Sterk merk, sterk dakwerk

Top Team Pro dakdekkers werken met kwaliteitsproducten. Bij Eternit beschik je over een uitgebreid gamma leien, betondakpannen, keramische dakpannen en accessoires. Samen met jouw vakmanschap is dat de beste garantie op sterk dakwerk.

Eternit

Je verbindt je naam aan een topmerk

Als Belgisch marktleider biedt Eternit je een unieke expertise en productkennis. Door jouw naam te verbinden met onze kwalitatieve en betrouwbare producten versterk je je reputatie en win je sneller het vertrouwen van klanten.

Batibouw 2016

Je werkt met topmaterialen

Eternit heeft een totaaloplossing voor het hellend dak. Onze collectie voorziet in alle nodige bouwmaterialen van keramische dakpannen, betondakpannen, vezelcementleien tot zonnedaken, golfplaten, groendaken en onderdak. Alle producten in dat ruime en gevarieerde aanbod voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Bovendien houden we voortdurende de vinger aan de pols en ontwikkelen we innovatieve systemen die jou een voorsprong geven bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

Topgarantie

Je krijgt een topgarantie

De kwaliteit van onze producten is op zich al een garantie op sterk dakwerk. En als Top Team Pro dakdekker kun je je klanten bovenop de standaard plaatsingsgarantie van 10 jaar nog eens 5 jaar extra plaatsingswaarborg geven op de door jou geplaatste daken in Eternit vezelcement leien, betonpannen of kleipannen. Een extra argument om voor jou te kiezen!